Onze partners

Studio Stoerrr

“De beste in hun soort.” Onze partner, studio Stoerrr, ontwerpt en bouwt al jaren kidsclubs en vrijetijdsconcepten voor hotels en resort over de hele wereld. De onderneming werkt al jaren met de beste architecten en interieurdesigners, om zo telkens weer een verbluffend resultaat af te leveren. Telkens weer laat studio Stoerrr zien dat zij de beste zijn in hun vak.

PoppenVilla by Liliane®

De poppenhuizen van Liliane zijn uniek in hun soort. Een kind moet de kans krijgen om zijn of haar emoties te uiten naar ouders/verzorgers. Hier speelt Liliane perfect op in. De taal van spelen en uitbeelding staan hoog in het vaandel. Het is niet alleen speelgoed, het is het huishouden van uw kind. Het poppenhuis verlegt de aandacht van het kind naar zijn of haar eigen leven.

Ministry of Happy Walls

Als kind was ik enorm gevoelig voor mijn omgeving, aldus Jo van Gemerde, de drijvende kracht achter Ministry of Happy Walls. Mijn wereld was magisch, sprookjesfiguren vulden mijn kinderkamertje. Mijn vader vertelde me zelf verzonnen verhalen. Creativiteit werd aangemoedigd.

Expat Group

Expat Group helpt naast hoogopgeleide professionals van gerenommeerde internationale bedrijven en multinationals ook families met kinderen in het zuiden van Nederland met hun verhuizing naar Nederland. Zij bieden allerlei soorten huisvesting aan op verschillende toplocaties in Noord-Brabant. Expats van Expat Group maken gebruik van Build your dream en de catalogus van RitzKidz om hun huizen precies in te richten naar hun zin.

Anouk Martens Producties

Anouk Martens Producties is onze partner op het gebied van de website en achtergrond taken. Zo heeft Anouk eens een video voor ons gemaakt, gefotografeerd en deze gehele website ontworpen en ontwikkeld! Je kunt Anouk Martens producties benaderen voor alles omtrend de ontwikkeling van jouw bedrijf. Het bedrijf helpt bij webdesign/ontwikkeling, fotografie & branding.

Circu

Circu is gebouwd in een droom zonder twijfel de droom van iedereen. De droom is om kinderen te laten spelen in een magische wereld waar niks te gek is en fantasie de baas is. Alle producten van Circu zijn handgemaakt in Europa met de meest kwalitatieve en exclusieve materialen. Circu is het meest ambitieuze, luxe en charmante decoratie brand voor kinderen. Circu zorgt dat iedere kinderdroom realiteit wordt.
en_GBEnglish (UK)

Volg ons op social media!