Ben jij een dromer,
meld je aan!

Build your dream is in het leven geroepen om unieke dromen uit te laten komen. Ga samen met ons aan de slag en start vandaag nog met het uitwerken van jouw grootste fantasie. 

Wij zijn degene die uw droom kunnen realiseren!

Are you a dreamer or a builder?

Build your dream is in het leven geroepen om unieke dromen uit te laten komen. Ga samen met ons aan de slag en start vandaag nog met het uitwerken van jouw grootste fantasie. Wil je liever zelf de mouwen opstropen hebben wij een aantal ‘Do It Yourself’ thema’s voor je klaar staan!

Wij zijn degene die uw droom kunnen realiseren!

Waar ben je naar op zoek?

ritzkidz fantasie

Droom voor binnen

ritzkidz spelende kinderen

Droom voor buiten

ritzkidz schetsende kinderen

Werk mijn droom uit

The four-step plan of your dream project

Tell your dreams

Make an appointment

Receive the design

Realise the dream

Need some inspiration for your dream?

Visualize your dream!

Coming soon

FAQ

With Build your Dream we design indoor rooms and outdoor places. We design a room exactly on the preferences of the customer. Every project is unique, there is no comparison. RitzKidz lets dreams come true.

Your benefits

  • A unique design
  • Special customization
  • Full-service professional team
  • The realization of your dream

We have standard designs where you can choose from, but we will always have a personal conversation to determine your preferences. Everything you can dream of we can realize, so it is important to figure out what your wishes are. Each theme is available for every room and you can decide which products you want to order.

We want to stimulate the imagination of the kids and make their wildest dreams come true.

Wij willen juist de fantasie van de kinderen stimuleren en hun wildste dromen werkelijkheid laten worden. Daarom zijn de kamers die wij creëren zijn erg uiteenlopende kamers. Wij creëren voor zowel binnen als buiten de meest unieke designs. RitzKidz is een full-service professionals team die van a tot z de hele klus uit handen neemt. Wij zijn degene die van jullie droom werkelijkheid kunnen maken.

Bekijk hier de vragen die wij vaak krijgen van onze klanten. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier.

en_GBEnglish (UK)

Volg ons op social media!