Ben jij een dromer,
meld je aan!

Build your dream is in het leven geroepen om unieke dromen uit te laten komen. Ga samen met ons aan de slag en start vandaag nog met het uitwerken van jouw grootste fantasie. 

Wij zijn degene die uw droom kunnen realiseren!

Ben jij een dromer of een klusser?

Build your dream is in het leven geroepen om unieke dromen uit te laten komen. Ga samen met ons aan de slag en start vandaag nog met het uitwerken van jouw grootste fantasie. Wil je liever zelf de mouwen opstropen hebben wij een aantal ‘Do It Yourself’ thema’s voor je klaar staan!

Wij zijn degene die uw droom kunnen realiseren!

Waar ben je naar op zoek?

ritzkidz fantasie

Droom voor binnen

ritzkidz spelende kinderen

Droom voor buiten

ritzkidz schetsende kinderen

Werk mijn droom uit

Het stappenplan van jouw droomproject

Vertel je dromen

Afspraak maken

Design ontvangen

Droom realiseren

Inspiratie nodig voor jouw droom?

Breng nu je droom in beeld!

Coming soon

Veel gestelde vragen

Met ‘Build Your Dream’ (her)inrichten wij verschillende kamers voor particulieren en bedrijven. Wij doen dit precies op de wensen van onze klanten. Elk project wat wij maken is uniek, 1 op 1 en maatwerk. RitzKidz laat de dromen van het gezin uitkomen.

Uw voordelen:

  • Een uniek en 1 op 1 design
  • Maatwerk
  • Full-service professionals team
  • Het uithanden nemen en het realiseren van uw droom

Het grootste verschil tussen ‘Do It Yourself’ en ‘Design op maat’ is de service. Het begint bij het design. Bij ‘Design op maat’ wordt het design precies op uw wensen en dromen gemaakt waar je bij ‘Do It Yourself’ een keuze hebt uit een aantal design. Ook bij het realiseren wordt bij ‘Design op maat’ alles voor u geregeld. Bij ‘Do It Yourself’ installeert u zelf de kamer.

Bij ‘Design op maat’ kunt u een keuze maken uit verschillende thema’s maar wij gaan met u het gesprek aan om een thema te creëren. Omdat wij graag de dromen van uw kinderen willen realiseren raden wij aan om goed in te spelen op waar uw kind fan van is. Alles waar uw kind fan van is valt namelijk te realiseren in een kamer. Dat is het mooie van onze dienst. U kunt uw dromen dus echt werkelijkheid maken. Bij ‘Do It Yourself’ hangt u vast aan een aantal thema’s. Deze thema’s zijn geschikt voor elke kamer. Wanneer u een ander thema wilt dan bij ‘Do It Yourself’ raden wij het aan om te kijken bij ‘Design op maat’. Bij beide projecten is er dus keuze uit verschillende thema’s. Ook kunt u bij het kopje gerealiseerde projecten kijken voor inspiratie.

Wij willen juist de fantasie van de kinderen stimuleren en hun wildste dromen werkelijkheid laten worden. Daarom zijn de kamers die wij creëren zijn erg uiteenlopende kamers. Wij creëren voor zowel binnen als buiten de meest unieke designs. RitzKidz is een full-service professionals team die van a tot z de hele klus uit handen neemt. Wij zijn degene die van jullie droom werkelijkheid kunnen maken.

Bekijk hier de vragen die wij vaak krijgen van onze klanten. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier.

nl_NLNederlands

Volg ons op social media!