over ons

Wie wij zijn

Ritzkidz is een organisatie dat rijkdom niet in de portemonnee ziet maar in de beleving van het kind. Wij vinden het belangrijk om het samen spelen weer terug te brengen.

Kinderen groeien op in een maatschappij waarin technologie niet meer weg te denken is. Soms wordt dit te veel, wij willen daar een mooi evenwicht in brengen. Dat doen wij door het kind op een speelse, educatieve en duurzame manier het spelen weer terug te laten vinden.

RitzKidz staat voor het verreiken van de fantasie en beleving van kinderen doormiddel van het inrichten van speelplekken. Deze speelplekken worden gerealiseerd door dromen werkelijkheid te laten worden. Wij zijn een full-service professionals team dat werkt op uw wensen en behoeftes.

De dromen beginnen bij een idee die samen met onze designers tot een concreet plan worden gemaakt en uiteindelijk in de werkelijkheid tot leven worden gebracht. Doormiddel van storytelling wordt er voor de kinderen een totaalbeleving gerealiseerd, waardoor ze zich uren kunnen vermaken.

Build your dream is in het leven geroepen om uw droom werkelijkheid te maken. Wij zijn degene die uw droom kunnen realiseren.

Visie & missie

“Wij gaan door tot het uiterste, en dan nog een stapje verder.”

Ritzkidz is ontwikkeld door gepassioneerde ondernemers afkomstig uit de vastgoedwereld. Nu zijn wij klaar voor een nieuwe uitdaging! Met onze drive, die gepaard gaat met veel kennis, hebben wij Ritzkidz leven in geblazen. Wij willen niks meer dan het beste voor u en uw kind omtrent vermaak. Hier zullen wij dan ook bergen voor verzetten. Onze ervaring zorgt ervoor dat u, en uw kind, op alle vlakken geholpen worden. Wij zien namelijk niets liever dan een tevreden klant en een gelukkig kind.


De onderneming:

“Fantasie reikt verder dan de gedachte.”

Ritzkidz is op de kaart gezet om de wensen van u en uw kind in vervulling te laten gaan. Met een groot scala aan producten van topkwaliteit, willen wij ervoor zorgen dat er voor ieder kind (en ouder(s)/verzorgers) wat wils is. De onderneming selecteert de beste producten voor zowel binnen- als buitenvermaak. Voor de “kleine” klant is hier alles te vinden.

over ons
nl_NLNederlands

Volg ons op social media!